Το Flickr κυκλοφορεί εφαρμογή για το iPad

flickr-ipad

 

To Flickr δίνει τέλος σε ένα από τα πάγια αιτήματα των χρηστών του, κυκλοφορώντας επιτέλους τη δική του επίσημη εφαρμογή για το iPad.

Η υπηρεσία Flickr η οποία ανήκει στο Yahoo, είναι μια από τις καλύτερες στο Διαδίκτυο για αποθήκευση αλλά και το διαμοιρασμό φωτογραφιών μέσα από μια τεράστια συλλογή, με τον κάθε χρήστη να έχει στη διάθεσή του χωρητικότητα 1 TB εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή του Flickr για iPad έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτή του iPhone και είναι συμβατή μόνο για όσα iPad τρέχουν την όγδοη έκδοση του iOS και άνω. Η αποθήκευση όπως πάντα γίνεται στην πλήρη ανάλυση στην οποία έχει γίνει λήψη η φωτογραφία ενώ η εφαρμογή δε θα μπορούσε να μην υποστηρίζει τα Share Exentsions που εγκαινιάζει το iOS 8, έτσι ώστε να γίνεται πιο γρήγορα ο διαμοιρασμός μιας φωτογραφίας με άλλη εφαρμογή που έχει εγκατεστημένη στο iPad.

flickr-ipad

Πριν 6 μήνες το Flickr είχε κυκλοφορήσει πλήρως ανανεωμένες εφαρμογές για το iPhone και τα Android smartphones, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την κυκλοφορία εφαρμογής η οποία θα προορίζεται για τα Android tablets.

Κατεβάστε το Flickr για iPad από εδώ 

via

Προσθέστε ένα σχόλιο