Ανακοινώθηκε το Lenovo Vibe Shot

Lenovo-Vibe-Shot

Ένας από τους λόγους που καθιστούν το Lenovo Vibe Shot ξεχωριστό, είναι η ιδιαίτερη σχεδίαση του που θυμίζει κατά κάποιο τρόπο μία λεπτή φωτογραφική μηχανή τύπου “compact”.

Ο σχεδιασμός έχει μεταλλικές λεπτομέρειες και το κινητό διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 1080 x 1920 pixels ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass.

Στο εσωτερικό του Lenovo Vibe Shot βρίσκεται το 64-bit οκταπύρηνο SoC της Qualcomm, Snapdragon 615 που συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (μέσω microSD). Διαθέτει μπαταρία -που δεν αφαιρείται- με χωρητικότητα 2900mAh.

lenovo-vibe-shot-4

 

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels, με την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος να βασίζεται σε αισθητήρα BSI 16 Megapixels με έξι οπτικά στοιχεία και τριπλό LED flash. Την κάμερα επίσης συνοδεύει τεχνολογία Infrared focus καθώς και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης.

Πρόκειται για ένα Dual SIM smartphone, που υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop πάνω από το οποίο η Lenovo έχει προσαρμόσει το δικό της UI.

Οι διαστάσεις του Lenovo Vibe Shot είναι 142 x 70 x 7.3 χιλιοστά και το βάρος του είναι 145 γραμμάρια.

via