Δες τα πάντα… με το Uno Telly

uno-telly

To UnoTelly αποτελεί μια υπηρεσία Dns η οποία μας δίνει πολύ εύκολα πρόσβαση σε υπηρεσίες και περιεχόμενο που προστατεύονται από το λεγόμενο Geolocation.

Έτσι χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αυτή, μπορούμε να παρακολουθήσουμε Ταινίες και Σειρές από διάφορες υπηρεσίες όπως είναι το Netflix, το HuluPlus, το ΝΒΑ TV καθώς και υπηρεσίες όπως είναι το Pandora Radio και το Spotify. Συνολικά το UnoTelly υποστηρίζει περισσότερες από 70 υπηρεσίες αυτού του είδους.

Εκτός από το Apple TV (2nd & 3rd Gen) που μας ενδιαφέρουν άμεσα το UnoTelly μπορεί να λειτουργήσει πολύ εύκολα σε PC/Mac, Playstation, Xbox, Smart Tv, σε όλες τις iOS συσκευές καθώς και σε πολλές άλλες συσκευές που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το σημαντικότερο όμως πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι η πολύ εύκολη εγκατάστασή της και ότι δεν γίνεται πιο αργή η σύνδεση στο internet. Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι αν προτιμήσουμε το «μεγάλο» πρόγραμμα με το όνομα «Gold» μπορούμε να έχουμε και VPN μαζί με την DNS υπηρεσία. Έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία και σε 3G και δημόσια δίκτυα.

Η συνδρομή της υπηρεσίας ξεκινάει από τα $3.99 το μήνα και διαμορφώνετε ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξουμε. Το UnoTelly δίνει 8 μέρες δοκιμαστικά την υπηρεσία του σε όποιον θέλει να το δει πριν προχωρήσει σε κάποια πληρωμή σε αυτό.

Εμείς δοκιμάσαμε την υπηρεσία για περίπου ένα μήνα και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Σας συστήνουμε να τη δοκιμάσετε και εσείς και δε θα χάσετε.

Προσθέστε ένα σχόλιο