Καλωσορίζουμε το 1+ Greece

tech4greece-welcomes-oneplus-greece

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το 1+ Greece.

Με αυτή τη συνεργασία ευελπιστούμε να σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στα προϊόντα της OnePlus και γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εταιρεία.

Θα έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε πρώτοι τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την OnePlus, όπως για παράδειγμα την ενδεχόμενη ανακοίνωση του OnePlus Two την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο 1+ Greece μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με την OnePlus, από τα αξεσουάρ μέχρι τις διαθέσιμες rom για το κινητό. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να γίνετε μέλος στην κοινότητα του 1+ Greece, έτσι ώστε να ανταλλάξετε τις ιδέες, τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας γύρω από τα προϊόντα της OnePlus.  Επιπλέον μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα σας και να γνωρίσετε νέες πλευρές του OnePlus One.

Το 1+ Greece περιλαμβάνει κάθε οδηγό που μπορείτε να φανταστείτε για το OnePlus One και όχι μόνο. Από οδηγό για να κάνετε root το OnePlus One, μέχρι και οδηγό για τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας.

Ελπίζουμε να αδράξετε και εσείς την ευκαιρία και να επισκεφτείτε το 1+ Greece και ποιος ξέρει… μπορεί να γίνετε και εσείς κάτοχοι των προϊόντων της OnePlus.