Κυκλοφόρησε το iOS 8.4 και η υπηρεσία Apple Music

ios-8-4

Το iOS 8.4 είναι διαθέσιμο για όλες τις συμβατές iOS συσκευές της Apple, φέρνοντας διάφορες επιδιορθώσεις σφαλμάτων, μια ανανεωμένη εφαρμογή μουσικής, αλλά κυρίως μια νέα υπηρεσία, το Apple Music την οποία γνωρίσαμε στις αρχές του μήνα στο συνέδριο WWDC.

Το Apple Music αποτελεί την πρόταση της Apple στις υπηρεσίες streming μουσικής όπως το Spotify και το Deezer, έχοντας στη συλλογή του εκατομμύρια τραγούδια αλλά και διάφορα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Ένα από αυτά είναι το 24ωρο παγκόσμιο ραδιόφωνο με το οποίο ο χρήστης μπορεί να ακούσει μουσική, συνεντεύξεις αλλά και αποκλειστικές ραδιοφωνικές εκπομπές που έχουν επιμεληθεί παραγωγοί με τους οποίους συνεργάζεται η Apple.

Φυσικά ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τους δικούς του σταθμούς με βάση των αγαπημένο του καλλιτέχνη ή τραγούδι προκειμένου οι αλγόριθμοι της Apple να επιλέξουν παρόμοια τραγούδια.

Ακόμα είναι εύκολη η αναπαραγωγή δημοφιλών τραγουδιών της μουσικής σκηνής, όπως τα έχουν επιλέξει οι μουσικοί επιμελητές της Apple αλλά και να ακολουθεί ο χρήστης το αγαπημένο του συγκρότημα ή τραγουδιστή προκειμένου να ενημερώνεται για τις νέες του κινήσεις.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, η Apple παρέχει τους τρεις πρώτους μήνες εντελώς δωρεάν ενώ στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή έχει οριστεί στα $9.99. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει και ένα οικογενειακό συνδρομητικό πακέτο έως 6 άτομα, με συνολική τιμή $14.99.

Όσον αφορά τις επιδιορθώσεις, αυτές εστιάζονται κυρίως στην εφαρμογή του iBooks, που συνοδεύονται και από μια σημαντική προσθήκη όπως τη δυνατότητα αγοράς ηχοβιβλίων.

Το iOS 8.4 είναι συμβατό για τις παρακάτω iOS συσκευές της Apple:

  • iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPad Air 2, iPad mini 3, iPad 2, iPad (τρίτη γενιά), iPad (τέταρτη γενιά), iPad Air, iPad mini, iPad mini με Retina οθόνη
  • iPod touch 5G

via

Προσθέστε ένα σχόλιο