Τα νέα iPhone 6s και 6s Plus έρχονται στις 9 Οκτωβρίου στην Ελλάδα

apple-iphone-6s

Μετά το πρώτο κύμα και τη φρενίτιδα για τα νέα iPhone, 6s και 6s Plus, στις αγορές όπου κυκλοφορεί ήδη, οι συσκευές της Apple θα βρίσκονται από τις 9 Οκτωβρίου επισήμως και στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Apple, μόλις στις πρώτες ημέρες από τη διάθεσή τους σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία, διατέθηκαν περισσότερες από 13 εκατομμύρια συσκευές. Η επίδοση αυτή αποτελεί νέο ρεκόρ για την Apple.

Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο κύμα αυτών που θα υποδεχτούν άμεσα τα νέα iPhone. Έτσι, τα iPhone 6s και 6s Plus θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες καταναλωτές νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, συγκριτικά με την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στις ΗΠΑ και τις άλλες μεγάλες αγορές του κόσμου.

Τα νέα iPhone μεταξύ άλλων βελτιώσεων ενσωματώνουν το 3D Touch, την πρωτοποριακή τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης και στην πίεση.

Ορισμένα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν φροντίσει να φέρουν από Ευρώπη κάποια πρώτα κομμάτια και ένα από αυτά διαθέτει το iPhone 6s 16GB και στα τρία χρώματα, με τιμή 960 ευρώ.

Ωστόσο, αναφέρεται ότι όταν έρθει στην Ελλάδα, η τιμή του θα πέσει κάτω από τα 800 ευρώ.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο