Ήρθε το Netflix στην Ελλάδα

Netflix

Μία ακόμη δημοφιλής υπηρεσία του Internet αποκτά παρουσία και στην Ελλάδα, με το Netflix να ανακοινώνει σήμερα στη CES την παρουσία του σε 130 νέες χώρες.

Με την κίνηση αυτή το Netflix ολοκληρώνει μια τεράστια επέκταση, που το φέρνει σε συνολικά 190 χώρες.

Το Netflix είναι η πιο διαδεδομένη υπηρεσία video streaming παρέχοντας μια τεράστια συλλογή από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος από την τηλεόραση του ή από αρκετές φορητές συσκευές όπως tablets και smartphones με την εκάστοτε μηνιαία συνδρομή και χωρίς περιορισμό σε ότι αφορά τον αριθμό.

Συγκεκριμένα όπως ισχύει και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το Netflix παρέχει τρία συνδρομητικά πακέτα, με το φθηνότερο να ξεκινά από τα €7.99 μηνιαίως. Όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη συνδρομή έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο, αλλά όχι σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας ενώ μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά.

Το δεύτερο συνδρομητικό περιεχόμενο κοστίζει €9.99/μήνα και δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση έως Full HD, ενώ είναι δυνατή η παράλληλη παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σε μέχρι 2 διαφορετικές συσκευές.

Τέλος το κορυφαίο πακέτο του Netflix απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε Ultra HD/4K υλικό, ενώ είναι δυνατή η παρακολούθηση ακόμα και από 4 διαφορετικές συσκευές. Το κόστος της συγκεκριμένης συνδρομής έχει οριστεί στα €11.99/μήνα.

Όσον αφορά τη λειτουργία της υπηρεσίας στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών παρέχονται χωρίς ελληνικούς υποτίτλους, με το Netflix να δίνει με βάση την εμπειρία που υπάρχει σε άλλες χώρες, μεγαλύτερη έμφαση στον υποτιτλισμό των δικών του παραγωγών όπως το House of Cards, Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8 και Marco Polo.

via

Tags:

Προσθέστε ένα σχόλιο