Θολώστε αντικείμενα με το YouTube Custom Blurring

YouTube-Custom-Blurring

Όταν τραβάς ένα video στο οποίο υπάρχουν αντικείμενα και πρόσωπα στο background, που δεν θέλεις να φαίνονται, στην καλύτερη περίπτωση το αντιλαμβάνεσαι κατά τη διάρκεια της λήψης και διορθώνεις το κάδρο, αλλιώς τραβάς ξανά το video.

Υπάρχει η δυνατότητα να θολώσεις το συγκεκριμένο σημείο και το YouTube κάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και έξυπνη μέσω του νέου εργαλείου, που ονομάζεται Custom Blurring.

Για την ακρίβεια, το YouTube λάνσαρε το blurring feature για τα video που ανεβάζεις στην πλατφόρμα του, από το 2012 και μπορούσες να δολώσεις τα πρόσωπα που δεν ήθελες να φαίνονται. Όμως τα πρόσωπα δεν είναι το μόνο που θέλεις να κρύψεις σε ένα video.

Με το Custom Blurring σχηματίζεις ένα ορθογώνιο σχήμα γύρω από το αντικείμενο που θέλεις να μην φαίνεται. Το Custom Blurring όχι μόνο θολώνει τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά ακόμη και όταν κινηθεί το αντικείμενο παραμένει θολό.

Δεν χρειάζεται να πας frame-by-frame για να θολώσεις κάτι ή να χρησιμοποιείς περίπλοκο λογισμικό επεξεργασίας. Μπορείς απλά να ανοίξεις τον editor επιλέγεις Custom Blurring από το πεδίο Blurring Effects και ξεκινάς.

YouTube-Custom-Blurring

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το μέγεθος του περιγράμματος, να το αλλάξεις ενώ κινείται και να καθορίζεις πότε θέλεις να είναι θολό και πότε όχι. Όταν τελειώσει η επεξεργασία, επιλέγεις να αποθηκεύσεις το video όπως είναι ή να κάνεις ένα αντίγραφο χωρίς το θολό σημείο.

via

Tags:

Προσθέστε ένα σχόλιο