Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile

windows-10-mobile

Οι χθεσινές πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, και έτσι μετά από αρκετή αναμονή, η Microsoft διαθέτει επίσημα την πολυπόθητη αναβάθμιση αρκετών Windows Phone 8.1 συσκευών, στη νεότερη έκδοση των Windows 10 Mobile.

Αρχικά, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένα smartphones, με τη Microsoft να αναφέρει ότι στη λίστα δεν περιλαμβάνονται συσκευές οι οποίες κρίθηκαν ότι δε θα μπορούσαν να προσφέρουν μια απροβλημάτιστη εμπειρία στον τελικό καταναλωτή. Σκοπός της εταιρείας σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι να προσφέρει την αναβάθμιση σε συσκευές που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10.

Η λίστα των smartphone που μπορούν από σήμερα να αναβαθμιστούν στην πλατφόρμα των Windows 10 Mobile περιλαμβάνει τα μοντέλα Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 1520 και Lumia 930.

Τις επόμενες εβδομάδες, στη λίστα θα προστεθούν και άλλα μοντέλα, ενώ τα μόνα μοντέλα άλλων κατασκευαστών που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι της εταιρείας BLU και το παντελώς άγνωστο στο κοινό MCJ Madosma Q501.

windows-10-mobile-update

Η διαδικασία αναβάθμισης είναι εύκολη, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Windows 10 Upgrade Advisor, μέσω της οποίας θα διαπιστώσουν αν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τη συσκευή τους, έτσι ώστε να ξεκινήσει η εγκατάστασή της.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο