Η GoPro σταματά την υποστήριξη για Windows Phone

gopro-windows-phone

Η GoPro, η κατασκευάστρια των δημοφιλών action cameras τα πήγαινε αρκετά με την πλατφόρμα του Windows Phone. Αναβάθμιζε συχνά το Windows Phone app και εξασφάλιζε ότι τα τελευταία μοντέλα που λάνσαρε θα λειτουργούσαν σωστά με την εφαρμογή.

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε η GoPro ανακοίνωσε στους χρήστες του Windows Phone ότι προτεραιότητά της είναι να δημιουργήσει Windows Phone app το οποίο λειτουργεί με Windows 10 Mobile για τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL. Όμως από τον Δεκέμβριο άλλαξαν κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με απαντητικό μήνυμα που έλαβε χρήστης από το τμήμα υποστήριξης της GoPro, αναφέρεται ότι η εταιρεία δεν θα συνεχίσει να δίνει updates για την πλατφόρμα της Microsoft. Θα συνεχίσει να βοηθά τους χρήστες που θέλουν να συνδέσουν την κάμερα με το κινητό τους, αλλά δεν θα έρθουν άλλες αναβαθμίσεις.

GoPro-Windows-Phone

GoPro-Windows-Phone-4

Ακόμη και στην επίσημη σελίδα της η εταιρεία έχει σταματήσει να διαφημίζει την υποστήριξη για Windows Phone και δείχνει μόνο Google Play και Apple App Store στις επιλογές για download.

GoPro-Windows-Phone

Η GoPro δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της καθώς αρχές Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι σταματά την οικονομική σειρά των HERO καμερών, ενώ μέσα του ίδιου μήνα ανακοίνωσε ότι απολύει το 7% του εργατικού της δυναμικού και προειδοποίησε τους επενδυτές για χαμηλές πωλήσεις στις action cameras.

Οπότε το πρόβλημα δεν είναι το Windows Phone, αλλά της ίδιας που μάλλον δεν έχει τα μέσα να συνεχίσει την υποστήριξη για το mobile OS της Microsoft. Η εφαρμογή είναι ακόμη διαθέσιμη στο Windows Store.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο