Διέρρευσε το πρώτο Android One κινητό της Spice

spice-android-one-dream-uno

Επιστρέφουμε για άλλη μια φορά στο Google I/O στο σημείο που ανακοινώθηκε το Android One, μια πρωτοβουλία από την Google για να δώσει προσιτές συσκευές σε αναπτυσσόμενες αγορές. Ο Sundar Pichai εξήγησε πως το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στην Ινδία με τρεις συνεργάτες, την Spice, Micromax και Karbonn αυτό το φθινόπωρο και θα επεκταθεί αργότερα και σε άλλες χώρες.

Όπως είδαμε στις αρχές του μήνα, η Google έστειλε προσκλήσεις για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ινδία και μάλλον είναι για την ανακοίνωση των πρώτον Android One συσκευών. Εν τω μεταξύ η Spice σύμφωνα με διαρροή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Flipkart φαίνεται πως έχει ετοιμάσει το πρώτο Android One κινητό της.

Το Spice Android One Dream UNO Mi-498 όπως φάνηκε από την καταχώριση διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 854×480. Ο επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος MediaTek στα 1,3GHz με 1GB RAM, έχει 4 GB αποθηκευτικό χώρο και μια μπαταρία 1700mAh. Υπάρχουν επίσης δύο υποδοχές SIM όπως και 5MP πίσω κάμερα και 2MP για μπροστά. Τέλος, η τιμή του είναι περίπου στα 89 ευρώ.

Μένουν μόνο 2 ήμερες για την εκδήλωση, ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι έχει να μας πει η Google.

Πηγή

Προσθέστε ένα σχόλιο