Σας παρουσιάζουμε το Aiwear M2S

Aiwear-M2S

Το Aiwear M2S είναι ένα κομψό smartwatch, σχεδιασμένο για να το φοράτε κάθε μέρα. Είναι κατασκευασμένο κυρίως για να σας κρατάει συντροφιά κατά τη διάρκεια της άθλησης σας, αλλά και για την υπόλοιπη μέρα χάρη στις πολλές λειτουργίες που διαθέτει.

Θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση της συσκευής από τις λειτουργίες που υποστηρίζει.

Αρχικά, ενσωματώνει μετρητή καρδιακών παλμών ώστε να βλέπετε τους παλμούς σας κατά τη διάρκεια των ασκήσεων σας και μετρητή βημάτων. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ύπνο σας, δηλαδή πόση ώρα κοιμάστε, αν ξυπνάτε κατά τη διάρκεια της νύχτας και πόση ώρα κοιμάστε βαθιά.

Μια άλλη λειτουργία που διαθέτει το Aiwear M2S είναι η μέτρηση των αποστάσεων που διανύετε όταν τρέχετε ή όταν κάνετε ποδήλατο ή γενικά για κάποια άσκηση στην οποία θέλετε να καταγράφετε την απόσταση που έχετε κάνει και φυσικά μετράει και τις θερμίδες που έχετε κάψει.

Aiwear-M2S

Πέρα από τις λειτουργίες για την παρακολούθηση ασκήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartwatch για να τραβήξετε φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού σας από απόσταση. Αυτό γίνεται γυρνώντας απλά τον καρπό σας.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ποιος σας καλεί απευθείας από τη συσκευή, χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κινητό σας και διαθέτει ξυπνητήρι. Το Aiwear M2S υποστηρίζει επίσης αντικλεπτική λειτουργία με τη βοήθεια ενός αισθητήρα, ώστε να προστατεύετε το κινητό σας και το smartwatch από επιτήδειους.

Η συσκευή είναι αδιάβροχη, έχει μπαταρία 60mAh η οποία κρατάει σε αναμονή 5-10 μέρες και φορτίζει πλήρως σε 1 ώρα. Διατίθεται σε 5 χρώματα, άσπρο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί και κίτρινο.

Υποστηρίζει κινητά με λογισμικό Android 4.4+ και iOS 7.1+. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για το Aiwear M2S για Android από εδώ και για iOS από εδώ. Δυστυχώς η εφαρμογή υποστηρίζει συσκευές μόνο με bluetooth 4.0.

Tέλος, η τιμή του είναι 18.18€.

Aiwear-M2S

Προσθέστε ένα σχόλιο