Η LG ανακοίνωσε την Action Cam LTE

lg-action-cam-lte

Οι Action Cameras είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό και στους λάτρεις τον sports, κάτι που έχει εκμεταλλευτεί πλήρως η GoPro.

Τελευταία όμως όλο και περισσότεροι προσπαθούν να δώσουν τις δικές τους υλοποιήσεις, με την HTC να ανακοινώνει το HTC Re, ενώ τώρα βλέπουμε πως η LG ακολουθεί και αυτή την ίδια οδό.

Έτσι είδαμε την LG Action Cam LTE να ανακοινώνεται, μια συσκευή που ανήκει στο οικοσύστημα LG Friends που ξεκίνησε με το μαζί με το LG G5. Η κάμερα είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείτε σε διάφορα μέρη την ώρα που είμαστε εν δράση, ενώ υποστηρίζει LTE για να μπορούμε να κάνουμε live streaming τα όσα κάνουμε!

Η LG Action Cam LTE έχει πιστοποίηση IP67, που σημαίνει πως είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, οπότε είναι ότι πρέπει για εξωτερικές λήψεις. Αν θέλετε να την βουτήξετε στο νερό θα πρέπει να πάρετε μαζί και την αδιάβροχη θήκη. Η συσκευή έχει μπαταρία 1400mAh, που είναι αρκετή για 4 ώρες εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 1080p.

lg-action-cam-lte

Η κάμερα φτάνει μέχρι και τα 4Κ ανάλυσης στα 30fps, ενώ στα 1080p τραβάει μέχρι 60fps. Αν θέλουμε αργή κίνηση, υπάρχει η επιλογή των 720p στα 120fps. Κατά το livestreaming η ποιότητα ειναι στα [email protected] Η δυνατότητα streaming της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και σαν κάμερα ασφαλείας, κάτι που το βρίσκουμε εξαιρετική ιδέα.

Μέχρι τώρα η τιμή παραμένει άγνωστή, όμως σύντομα περιμένουμε νεότερα γύρω από το θέμα.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο