Το PlayStation VR έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

PlayStation-VR

Η Ελλάδα θα είναι στο πρώτο κύμα χωρών στις οποίες θα κυκλοφορήσει το PlayStation VR, το σύστημα εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation 4 όπως προκύπτει από σημερινό δελτίο τύπου της Sony.

Όπως είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση GDC, το PlayStation VR θα κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη μέσα στον Οκτώβριο, με την ακριβή ημερομηνία να αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Σχετικά με την τιμή, δεν υπάρχει κάποια νεώτερη ενημέρωση αν και το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι αυτή θα είναι η ίδια με την επίσημη τιμή που έχει ανακοινωθεί για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, στα €399.

Στο βασικό πακέτο πάντως δε θα περιλαμβάνεται η κάμερα και τα χειριστήρια PlayStation Move που είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, και που ο καταναλωτής θα πρέπει να τα προμηθευθεί ξεχωριστά.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες στις οποίες το PlayStation VR θα λανσαριστεί από την πρώτη ημέρα, επιτρέποντας στους Έλληνες gamers να μοιραστούν τις ίδιες εμπειρίες με τα μέλη της μεγαλύτερης gaming κοινότητας για κονσόλες» δήλωσε ο Χριστόφορος Σαραγάς, Senior Marketing & Sales Manager του PlayStation στην Ελλάδα.

«Η στήριξη που μας δείχνει η Sony Computer Entertainment είναι απόρροια της εντυπωσιακής επιτυχίας του PlayStation στην εγχώρια αγορά. Οι gamers της χώρας αγκαλιάζουν με θέρμη όλες τις νέες εμπειρίες που τους χαρίζει το PlayStation και προσπαθούμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να τις απολαμβάνουν από την πρώτη ημέρα» καταλήγει ο κύριος Σαραγάς.

Μέχρι το τέλος του έτους, η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του PlayStation VR θα διαθέτει περισσότερους από 50 τίτλους όπως τα : Eagle Flight (Ubisoft Entertainment), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR κ.α.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο