Η Samsung παρουσίασε το δικό της Cloud

samsung-cloud

Αν και το αστέρι στην εκδήλωση Unpacked 2016 δεν ήταν άλλο από το Galaxy Note7, η Samsung ανακοίνωσε ορισμένες νέες ακόμη υπηρεσίες και χαρακτηριστικά που προσθέτουν επιπλέον αξία στην προσφορά της, όπως το εδώ και πολύ καιρό φημολογούμενο Samsung Cloud.

Η Κορεάτικη εταιρεία αναφέρει ότι ο στόχος του Samsung Cloud είναι να διατηρήσει όλα τα δεδομένα του smartphone προστατευμένα και ασφαλή. Όπως συμβαίνει και με το iCloud, το Samsung Cloud μπορεί να κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων (ρυθμίσεις, περιεχόμενο) του smartphone ώστε να μπορούν να ανακτηθούν εύκολα και χωρίς χρονοτριβές, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε συσκευή.

Η Samsung με την αγορά του Galaxy Note7 προσφέρει 15GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν, και μελλοντικά ενδέχεται να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και χώρο, εφόσον είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για αυτόν, στα πρότυπα των Google και Apple που προσφέρουν σε συνδρομητική πακέτα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Πάντως η κίνηση αυτή της Samsung δεν αποτελεί κάτι νέο στην πλατφόρμα του Android αφού πολλές άλλες εταιρείες εδώ και χρόνια παρέχουν παρόμοια δυνατότητα.

Για την ώρα οι λεπτομέρειες γύρω από το τι θα προσφέρει η υπηρεσία είναι ελάχιστες, με τις περισσότερες ερωτήσεις να απαντώνται μετά την κυκλοφορία του Galaxy Note 7.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο