Ανακοινώθηκε επίσημα το iPhone 7 από την Apple

 

iphone-7

Το iPhone 7 είναι πλέον εδώ και έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του, με κάποιες από αυτές να είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Σχεδίαση

Ξεκινάμε από τον σχεδιασμό, που επιτέλους η συσκευή δεν φοβάται το νερό, καθώς είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP67, ώστε να αντέχει για 30 λεπτά κάτω από νερό βάθους 1 μέτρου.

iphone-7-water-resistant

Σχεδιαστικά κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδιο με τους προκατόχους του, με μικρές αλλαγές. Αρχικά έχει αλλάξει η τοποθεσία των κεραιών. Τώρα είναι στην πάνω και κάτω άκρη της συσκευής, κάτι που κάνει την συσκευή να είναι πιο καθαρή.

Μια επίσης μεγάλη αλλαγή είναι στο Home Button, που πλέον έχει Force Touch, αντί για κουμπί, όπως το trackpad των νέων Macbooks.

iphone-7-home-button

Ήχος

Η θύρα για τα ακουστικά δεν υπάρχει πλέον, καθώς αντικαταστάθηκε από ήχο μέσω της Lightning Port. Φυσικά μπορείτε να συνδέσετε τα ασύρματα ακουστικά σας στην συσκευή.

Η εταιρία αλλάζει γενικότερα τα EarPod, ώστε να είναι συμβατά με το iPhone 7, ενώ προσφέρεται στην συσκευασία αντάπτορας 3.5mm jack σε Lightning Port. Μια μεγάλη αλλαγή στον ήχο είναι η προσθήκη στερεοφωνικού ήχου, για 2 φορές δυνατότερο ήχο.

iphone-7-earpods

H συσκευή θα είναι συμβατή με τα Air Earpods, που θα είναι ασύρματα, τα οποία θα παρέχουν πολύ καλό ήχο και αυτονομία 5 ωρών, ενώ σε αναμονή θα φτάνει τις 25 ώρες. Τα ακουστικά θα έχουν αισθητήρα που θα αναγνωρίζουν ότι είναι στα αυτιά σας, ενεργοποιώντας το Siri με την φωνή σας. Αυτά θα πρέπει να τα αγοράσετε έξτρα, στα $151, ενώ κυκλοφορούν στα τέλη Οκτώβρη.

Κάμερα

Στο θέμα της κάμερας βλέπουμε αλλαγή στην προεξοχή, που πλέον είναι μικρότερη και πιο ομαλή. Ο αισθητήρας είναι στα 12MP, με διάφραγμα f/1.8 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Ο φακός αποτελείται από 6 οπτικά μέρη και ο αισθητήρας είναι 60% ταχύτερος και 30% πιο αποδοτικός σύμφωνα με την Apple.

iphone-7-camera

Στην πρόσοψη θα βρούμε αισθητήρα 7MP, που είναι αρκετός για τις Selfies μας, όμως το βίντεο που τραβάει για κάποιο λόγο παραμένει σε ανάλυση HD.

Οθόνη

iphone-7-screen

Στο θέμα της οθόνης η εταιρία παραμένει στις 4.7 ίντσες, με ανάλυση HD, όμως τώρα είναι φωτεινότερη και με μεγαλύτερη χρωματική κλίμακα, που φτάνει τα 25%. Σύμφωνα με την Apple το 3D Touch έχει αναβαθμιστεί για καλύτερη λειτουργία.

Επιδόσεις

Στο εσωτερικό θα βρούμε το Apple A10 Fusion Chipset, με 2 δυνατούς πυρήνες και δύο πιο χαμηλών επιδόσεων πυρήνες, για εξοικονόμηση ενέργειας. Η τεχνολογία είναι σαν την αρχιτεκτονική Big.LITTLE της Samsung, που είναι ταχύτερος κατά 50% σε σχέση με τον Apple A9 που είχαμε στο iPhone 6s.

iphone-7-performance

Στα γραφικά έχουμε αναβάθμιση, με αύξηση στις επιδόσεις κατά 50% σε σχέση με το iPhone 6s, με την GPU να είναι εξαπύρηνη.

iphone-7-storage

Σημαντική αύξηση έχουμε στον αποθηκευτικό χώρο, που πλέον θα έχει εκδόσεις 32GB, 128GB και 256GB!

Αυτονομία

iphone-7-battery

Αύξηση έχουμε και στην αυτονομία, με την συσκευή θα προσφέρει μια ώρα παραπάνω αυτόνομα σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Tο νέο iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 9 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στις πρώτες αγορές στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε Μαύρο, Χρυσό, Ασημί και Rose Gold.

iPhone 7 τιμές ΗΠΑ
iPhone 7 32GB – τιμή 649 δολάρια
iPhone 7 128GB – τιμή 749 δολάρια
iPhone 7 256GB – τιμή 849 δολάρια

via

Προσθέστε ένα σχόλιο