Εξαγορά της Hostivate από τη MultiHosting

hostivate

Η MultiHosting, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για συνεχή ανάπτυξη και εδραίωση στην κορυφή του επαγγελματικού webhosting, σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη, 2 χρόνια μετά την εξαγορά της 4UHost προχώρησε στην εξαγορά της Hostivate.

Η Hostivate, αποτελεί μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών webhosting & domains, σε Ευρωπαϊκά Datacenters, με σύγχρονους SSD Servers και τεχνολογίες αιχμής. Η Hostivate, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013 και αποτέλεσε την εξέλιξη της hostin.gr η οποία δημιουργήθηκε το 2005.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία εξαγοράς της Hostivate δήλωσε ο Ν.Μεταξάς του τμήματος Marketing της MultiHosting.

Οι φρέσκιες ιδέες των ανθρώπων της Hostivate και το ευρύ πελατολόγιο της από όλη την Ευρώπη, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία της MultiHosting από το 2003, θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας, εδραιώνοντας την στην κορυφή των παρόχων web hosting στην Ελλάδα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια σημαντική παρουσία σε όλη την Ευρώπη”!

Η Hostivate, συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα, ως μια αυτόνομη μονάδα της MultiHosting, διατηρώντας την υποδομή της και το πακέτο υπηρεσιών που παρέχει, εξυπηρετώντας τους ήδη υπάρχοντες πελάτες/συνεργάτες.

Σχετικά με τη MultiHosting

Η MultiHosting, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια εταιρεία από τη Β. Ελλάδα που δραστηριοποιείται στο Web Hosting από το 2003, κατέχοντας στον τομέα της μια σημαντική θέση στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πρόκειται για μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία καθώς το 2014 προέβει σε εξαγορά της 4Uhost. Παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες web-hosting, servers, vps, radio & video streaming, domains.

Με λύσεις cloud hosting, με SSD Servers, με το Cpanel που αποτελεί το δημοφιλέστερο control panel της παγκόσμιας αγοράς, με τα ισχυρά Idera-backups, τους ταχύτατους Litespeed Servers αλλά κυρίως, με την επαγγελματική και ταχύτατη ανθρώπινη υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα, η MultiHosting βρίσκεται στην κορυφή του σύγχρονου και επαγγελματικού hosting!

Προσθέστε ένα σχόλιο