Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge αναβαθμίζονται σε Android 7.1.1 Nougat μέσα στον Ιανουάριο

samsung-galaxy-s7-edge

Όπως επιβεβαίωσε η Samsung, η περίοδος δοκιμών του Android 7.1.1 Nougat στα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge ολοκληρώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη μαζική του κυκλοφορία.

Αυτή αναμένεται μέσα στο μήνα σύμφωνα με την εταιρεία, αν και υπάρχουν αναφορές ότι πολλές συσκευές θα αναβαθμιστούν αρχικά στην έκδοση 7.0 ανάλογα με τη χώρα. Η δοκιμαστική περίοδος διήρκεσε περίπου δύο μήνες και σ’αυτή συμμετείχαν κάτοχοι των δύο συσκευών από συγκεκριμένες χώρες και ειδικότερα το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αναβάθμιση αναμένεται να φέρει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Android όπως τη νέα γενιά της τεχνολογίας Doze, που σύμφωνα με τη Google αυξάνει την αυτονομία της συσκευής, απενεργοποιώντας στο παρασκήνιο την εκτέλεση εφαρμογών και διεργασιών όσο η συσκευή δε χρησιμοποιείται.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα προσθέσει η Samsung στην επικείμενη αναβάθμιση είναι το γραφικό περιβάλλον Grace UX που θα αντικαταστήσει το TouchWiz UI, με πιο όμορφα μενού, νέες γραμματοσειρές και έμφαση στην ευκολία χρήσης. Το ίδιο περιβάλλον το είδαμε για πρώτη φορά στο Galaxy Note 7 πριν αυτό αποσυρθεί.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο