Η νέα διαφήμιση του iPhone 7 Plus έχει άρωμα Ελλάδας

iphone-7-plus-ad-on-greece

H Apple δημιούργησε μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση για το iPhone 7 Plus και το Portrait mode, χάρη στο οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δεύτερη κάμερα του κινητού για να τραβήξεις φωτογραφίες με depth-of-field effect. Στην ουσία το background γίνεται θολό και τα πορτρέτα μοιάζουν πιο επαγγελματικά.

Στην προκειμένη περίπτωση η 60″ διαφήμιση με τίτλο «Take mine» δείχνει μια νεαρή κοπέλα που επισκέπτεται την γιαγιά της στο χωριό. Οι δυο τους βρίσκονται στο καφενείο όπου η κοπέλα χρησιμοποιεί ένα Rose Gold iPhone 7 Plus για να τραβήξει μια φωτογραφία την γιαγιά της χρησιμοποιώντας το Depth Effect.

Η γιαγιά εντυπωσιάζεται από το αποτέλεσμα τραβώντας την προσοχή των υπολοίπων που ζητούν από την κοπέλα να τραβήξει και την δική τους φωτογραφία. Η διαφήμιση συνεχίζεται με την νεαρή να φωτογραφίζει διάφορους κατοίκους του χωριού, τον ταχυδρόμο, τον κουρέα, τον βοσκό, ακόμη και τον παπά.

Η διαφήμιση καταλήγει δείχνοντας έναν βοσκό με τα πρόβατά του και γράφοντας «Portrait Mode on iPhone 7 Plus practically magic».

via

Προσθέστε ένα σχόλιο