Διέρρευσαν φωτογραφίες του Samsung Galaxy A5

Samsung-Galaxy-A5

 

Χθες κυκλοφόρησαν τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ωστόσο η Samsung έχει το δικό της μερίδιο της στη σημερινή επικαιρότητα, αφού διέρρευσαν φωτογραφίες του επερχόμενου Samsung Galaxy A5 (SM-A500).

Το νέο Samsung Galaxy A5, βασίζεται στο σχεδιασμό του γνωστού Samsung Galaxy Alpha, και επομένως διαθέτει περισσότερο “τετραγωνισμένες” γωνίες και από ότι φαίνεται μεταλλικό πλαίσιο. Αν και δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για το υλικό περιμετρικά, μοιάζει σαν να πρόκειται για “βαμμένο” μέταλλο, με το φινίρισμα να είναι όμοιο με αυτό που διαθέτει η πλάτη, ωστόσο ενδέχεται να κάνουμε λάθος.
Σύμφωνα με αναφορές, το υλικό είναι “παγωμένο” στο χέρι, και επομένως ορισμένα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι πρόκειται για κάποιο είδος μετάλλου.Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και πως βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 400 SoC. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 5.0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 13 Megapixels.Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB και υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.4 KitKat, το οποίο συμπληρώνεται από το TouchWiz UX που υπάρχει και στο Galaxy Note 4.

Samsung-Galaxy-A5

Samsung-Galaxy-A5

Samsung-Galaxy-A5

Samsung-Galaxy-A5

Samsung-Galaxy-A5

via