Το Google Pixel 3 XL θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών και μπαταρία 3430mAh

google-pixel-3-xl-leak

Αν και απέχουμε περίπου δύο μήνες από την ημερομηνία ανακοίνωσης τους, ολοένα και πληθαίνουν οι διαρροές για τα Google Pixel 3 και Google Pixel 3 XL.

Από ένα βίντεο που διέρρευσε –και από το οποίο προκύπτουν οι παρακάτω φωτογραφίες- επιβεβαιώνεται ότι το Pixel 3 XL διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών ανάλυσης 2960 x 1440 pixels και πως η μπαταρία της συσκευής διαθέτει χωρητικότητα 3430mAh.

Το τελευταίο είναι κάτι που ενδεχομένως να ανησυχήσει κάποιους αν λάβουμε υπόψη μας πως το Galaxy Note9 και άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις έχουν κυκλοφορήσει με αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες (ακόμα και το Pixel 2 XL έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία). Υποστηρίζεται λειτουργία Always-on Display με “wallpaper support”.

Όσον αφορά στις κάμερες, η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα 12,2 Megapixels ενώ η εμπρόσθια σε αισθητήρα 8,1 Megapixels. Το «setup» δείχνει πανομοιότυπο με του προκατόχου του, ωστόσο ενδέχεται στο καινούριο μοντέλο να έχουν χρησιμοποιηθεί βελτιωμένοι αισθητήρες, με μεγαλύτερα εικονοστοιχεία κ.ά.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το Qualcomm Snapdragon 845 SoC και στη βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο