Διαθέσιμο από σήμερα το Windows 10 October 2018 Update

Windows-10

Το λειτουργικό σύστημα των Windows 10 τρέχει σε περισσότερες από 700 εκατομμύρια συσκευές και η εταιρεία σημαδεύει την περίσταση με την διάθεση της επόμενης μεγάλης αναβάθμισης των Windows 10 για φέτος.

Ως εκ τούτου, το Windows 10 October 2018 Update θα είναι διαθέσιμo από σήμερα σε όλους τους Windows 10 χρήστες και για να αναβαθμίσεις θα πρέπει απλώς να ψάξεις για νέες ενημερώσεις στο Windows Update.

Είναι γεγονός, ότι αυτή φέρει σημαντικές αλλαγές. Η μεγαλύτερη, είναι ένα νέο cloud clipboard που θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες των Windows 10 να προβαίνουν στο copy περιεχομένου μεταξύ των συσκευών τους και να αποθηκεύουν ένα ιστορικό του περιεχομένου που έχουν αντιγράψει στο cloud. Και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αν χρησιμοποιείς το desktop PC στο σπίτι και στη δουλειά αλλά και ένα laptop.

Αλλά και το Timeline των Windows 10 (που συγχρονίζει το ιστορικό χρήσης εφαρμογών μεταξύ των συσκευών) λαμβάνει και αυτό νέα features με την October 2018 Update. Επιπλέον, η εταιρεία δημιουργεί νέα extensions για Chrome και Firefox που θα επιτρέπουν σε browsers του ανταγωνισμού να ενσωματωθούν στο Timeline feature και να συγχρονίσουν τα tabs.

Κάτι τέτοιο θα κάνει το Timeline πολύ πιο χρήσιμο για χρήστες Chrome, αν και μερικά τρίτα extensions ήδη υπάρχουν και προσφέρουν αυτή τη λειτουργικότητα.

windows-10-your-phone-android

Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι έχουμε και τη διάθεση του Your Phone app στο οποίο είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ώρες αναλυτικά. Ο Microsoft launcher στο Android αποκτά και αυτός πρόσβαση στο Timeline feature, επιτρέποντας το συγχρονισμό περιεχομένου από ένα Android smartphone σε μια WIndows 10 συσκευή.

Επιπλέον, η υποστήριξη του Timeline έρχεται και στον Edge, σε μια beta έκδοση τον Νοέμβριο, επιτρέποντας το συγχρονισμό tabs ανεξάρτητα από το αν είναι ανοιχτά στο PC ή στην mobile έκδοση του Edge.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο