Τα νέα iPad Pro, MacBook Air και Mac mini θα ανακοινωθούν στις 30 Οκτωβρίου

apple-special-event-october-2018

Οι ανακοινώσεις νέων προϊόντων τεχνολογίας το μήνα αυτό δεν έχουν ολοκληρωθεί, με την Apple να ετοιμάζεται να κλείσει τον Οκτώβριο με μια νέα παρουσίαση.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στη Νέα Υόρκη, και εκεί θα δούμε τα νέα iPad Pro αλλά και νέους υπολογιστές Mac.

Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία «ετοιμάζει περισσότερα πράγματα», ένα σλόγκαν το οποίο συνοδεύει το λογότυπο της Apple σε 8 διαφορετικά σχέδια.

Με βάση τις τελευταίες φήμες, τα νέα iPad Pro μοντέλα θα φέρουν σημαντικές αλλαγές όπως μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, την ενσωμάτωση του Face ID συστήματος που γνωρίσαμε με το iPhone X (χωρίς όμως Notch), αλλά και την υιοθέτηση της USB-C θύρας αντί της Lightning. Θα πρέπει να περιμένουμε 2 μεγέθη και πάλι, στις 11 και 12.9 ίντσες αντίστοιχα.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι της εταιρείας και τους νέους υπολογιστές Mac, ειδικά τους νέους φορητούς όπου θεωρείται σίγουρο θα δούμε επιτέλους έναν πραγματικό διάδοχο του MacBook Air με Retina οθόνη, μικρότερα περιθώρια.

Το Bloomberg ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμά του ότι το νέο MacBook Air θα αποτελέσει την «οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας σε ότι αφορά τη σειρά φορητών υπολογιστών». Ανάσταση θα έχουμε και για το Mac Mini, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, με την Apple να ακολουθεί την τακτική που ακολούθησε με τα iMac Pro και MacBook Pro.

apple-special-event-october-2018

Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερις μέρες πριν, η Apple έχει μία ακόμα σημαντική κυκλοφορία, αυτή του iPhone XR το οποίο και αποτελεί την οικονομικότερή της πρόταση μεταξύ των νέων φετινών iPhone.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο