Ο λόγος που τα καλώδια φόρτισης του iPhone είναι τόσο κοντά

iphone-charging-cable

Ανεξάρτητα με το αν χρησιμοποιείς προϊόντα της Apple για χρόνια ή είσαι νέος χρήστης θα έχεις διαπιστώσει ότι το καλώδιο φόρτισης του iPhone είναι τόσο κοντό. Και σε πολλές περιπτώσεις κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά άβολο. Γιατί όμως η Apple συνεχίζει να εμμένει σε αυτού του είδους τα μικρά καλώδια;

Η Apple αρχικά εξέτασε το πως ο κόσμος χρησιμοποιεί τα καλώδια και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα κοντά καλώδια είναι καλά για τις περισσότερες πρακτικές χρήσεις. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην έχει νόημα για μια συγκεκριμένη δική σου κατάσταση, σκέψου όμως όλα τα καλώδια φόρτισης και τις διάφορες χρήσεις. Πολλά από αυτά ζουν δίπλα σε ένα MacBook ή iMac, όπου είναι και ο τόπος που μεγάλο μέρος του κόσμου φορτίζει τις συσκευές του.

Επιπλέον, η ασύρματη φόρτιση γίνεται εξαιρετικά δημοφιλής στις μέρες μας με τα δεδομένα της Apple να δείχνουν ότι στο μέλλον όλο και περισσότεροι χρήστες θα φορτίζουν ασύρματα το iPhone τους. Με άλλα λόγια, δεν έχει λόγο να τα αλλάξει τώρα.

Σύμφωνα με το idrop ένας άλλος λόγος είναι το κόστος. Αν η Apple έπρεπε να αυξήσει το μήκος κάθε καλωδίου που βρισκόταν μέσα στη συσκευασία του iPhone και iPad, θα σήμαινε πρόσθετο κόστος, μερικά εκατομμύρια δολάρια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για αυτήν, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει σε κάποιο event.

Με μαθηματική ακρίβεια τα καλώδια μπερδεύονται. Και όσο πιο μεγάλο μήκος έχουν τόσες περισσότερες οι πιθανότητες. Και κάτι τέτοιο, μπορεί εύκολα να τα καταστρέψει. Και είναι ένας ακόμη λόγος που το καλώδιο του iPhone σου είναι κοντό, ενώ τέλος όσο μεγαλύτερο είναι ένα καλώδιο τόσο πιο πολύ χώρο καταλαμβάνει.

via

Tags:

Προσθέστε ένα σχόλιο