Δείτε ποια εξαρτήματα smartphone χαλάνε πιο συχνά

smartphone-repairs

Ένα report από την Optofidelity, μια εταιρεία η οποία εξετάζει χρησιμοποιημένα smartphones, αποκαλύπτει ότι σε γενικές γραμμές είναι εντάξει να αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο smartphone. Ύστερα από την εξέταση περισσότερων από 1 εκατομμύριο smartphone handsets η εταιρεία αναφέρει ότι ο κίνδυνος αγοράς μιας τέτοιας συσκευής είναι μικρός.

Ο Hans Kuosmanen, SVP της OptoFidelty τονίζει: Πρώτον, αν αγοράσεις ένα τηλέφωνο μεταχειρισμένο από έναν γνωστό προμηθευτή, μπορείς να τους εμπιστευτείς. Δοκιμάζουν και επισκευάζουν τα smartphones αν χρειαστεί πριν τα βάλουν για πώληση. Η Optofidelity επισημαίνει επίσης ότι όχι περισσότερα από το 3-4% των μεταχειρισμένων smartphones που έχουν δοκιμάσει, παρουσίασαν αστοχίες λειτουργικότητας.

Η Ilmo Lounasmaa, VP Marketing της εταιρείας, δηλώνει ότι τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα σε ορισμένες περιπτώσεις πωλούνται και με εγγύηση.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα που θα πρέπει να σημειώσουμε. Οι δοκιμές της OptoFidelity δείχνουν ότι τα πλήκτρα στα smartphones είναι αυτά που χαλάνε πιο συχνά. Ακολουθεί το notification LED αν το τηλέφωνο έχει και μετά τα ηχεία. Λιγότερες πιθανότητες έχουν να χαλάσουν τα μόντεμ, το flash και η vibration engine.

smartphones-repair-parts

via

Προσθέστε ένα σχόλιο