Το Whats’s up δίνει δώρα αν είσαι παρατηρητικός

Whats-Up

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με ένα θέμα που άνοιξε στο insomnia.gr, όπου ένας χρήστης δίνει οδηγίες για το πως να πάρεις δώρα αν είσαι παρατηρητικός. Στη συνέχεια και η ιστοσελίδα Greek Xiaomi Lovers αναδημοσίευσε το θέμα γράφοντας τα εξής χαρακτηριστικά:

WHAT’S UP ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Λοιπόν, όπως φαίνεται, η Cosmote μέσα από τις διαφημίσεις της δίνει κάποια πακέτα δωρεάν, αρκεί να είμαστε λίγο παρατηρητικοί. Τα παρακάτω είναι κάποια από τα δώρα που βρήκαν κάποιοι και τα μοιράστηκαν στο insomnia.

Για να λειτουργήσουν πρέπει να μπείτε από το κινητό σας και να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή What’s up.

 1. https://www.whatsup.gr/c/scanme/
  https://youtu.be/scVuNjnNZO0 – στο 0:06 έχει ένα QR code σκανάρεις το code με το κινητό και σου δίνει πακέτο Giga Week, δηλαδή 3GB για μία εβδομάδα
 2. https://www.whatsup.gr/c/clickme/
  https://youtu.be/wo0WaRDUOnc — στο 0:29 εμφανίζεται ένα instagram account, το @thunder_thepuppy μπαίνοντας στο προφίλ του κουταβιού που παίζει στη διαφήμιση και έχει τηλέφωνο επικοινωνίας αν κάποιος θέλει να το υιοθετήσει. Έχει στο ινφο ένα link (www.whatsup.gr/c/clickme) το οποίο αν το πατήσεις, σε πάει σε κρυφή σελίδα του application και σου δίνει δώρο 2GB για social media για 30 μέρες – Κάντε ένα follow μπας και υιοθετηθεί το σκυλάκι – νομίζω είναι πραγματικό
 3. https://www.whatsup.gr/c/findme/
  Το τρίτο easter egg είναι σε αυτό το video https://www.youtube.com/watch?v=CMwoY3lQ3hE
  Στο 0.09 έχει μία πινακίδα με αυτόν τον σύνδεσμο www.whatsup.gr/c/findme.
  Δίνει 5Gb για Video και Music Streaming
 4. https://www.whatsup.gr/c/gift
  10GB Κάθε βράδυ για ένα μήνα
  Φλας σκριν στο 0:06 https://youtu.be/jkWO9DaQOQQ

Πολλές φορές η εφαρμογή κολλάει και βγάζει σφάλμα κατά την ενεργοποίηση των δώρων. Δοκιμάστε επανειλημμένα και θα τα δεχθεί.