Τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro θα ανακοινωθούν επίσημα στις 14 Μαΐου

oneplus-7-launch-official

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα τα νέα της flagships, OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro, τον επόμενο μήνα στις 14 Μαΐου, σε μία σειρά από πολλαπλά launch events.

Η κύρια εκδήλωση της αποκάλυψης των νέων smartphone της OnePlus θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στην Pier 94 και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις, έτσι και σε αυτή οι fan της OnePlus θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση αγοράζοντας εισιτήρια από το OnePlus.com.

Τα Early Bird εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Απριλίου στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, και για 48 ώρες, στην μειωμένη τιμή των $20. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου θα πωλούνται μόνο τα Standard και Plus One εισιτήρια.

Επιπλέον, η OnePlus δίνει την ευκαιρία σε μερικούς τυχερούς να πιάσουν στα χέρια τους τα smartphones πριν από κάθε άλλον, αρκεί να κάνουν τη σχετική αίτηση και φυσικά να επιλεγούν από την εταιρεία.

Εκτός της κύρια εκδήλωσης, η OnePlus θα διεξάγει και μερικές ακόμη εκδηλώσεις, μία στο Λονδίνο και μία στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, ακριβώς την ίδια ώρα. Τέλος, πέραν τον παραπάνω events, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό event στην Yanqi Lake του Πεκίνου, στις 17 Μαΐου.

via