Οι κάρτες της τράπεζας Πειραιώς στο Apple Pay

peiraios-apple-pay

Η τρίτη συστημική τράπεζα που πλέον «μπαίνει» στο ψηφιακό πορτοφόλι της Apple, είναι η Τράπεζα Πειραιώς.

Μετά την Alpha Bank που έκανε την αρχή και τη Eurobank, η Τράπεζα Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών σε όσους πελάτες της χρησιμοποιούν iPhone και Apple Watch. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Εθνική Τράπεζα παραμένει η μοναδική συστημική τράπεζα που δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Η διαδικασία προσθήκης χρεωστικών και πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς στο Apple Pay γίνεται όπως πάντα μέσω της εφαρμογής Wallet, με τον χρήστη να επιλέγει αρχικά την τράπεζα και στη συνέχεια να ακολουθεί τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τράπεζας, υποστηρίζονται όλες οι Visa και Mastercard κάρτες. Στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να δηλώσει την κάρτα που επιθυμεί ως προκαθορισμένο τρόπο πληρωμής με το iPhone, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αλλάξει κάρτα πολύ εύκολα μέσα από ένα όμορφο μενού.

Κατά τη διαδικασία ανέπαφης πληρωμής σε POS, ο χρήστης του iPhone θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιο βιομετρικό στοιχείο όπως το Face ID ή το Touch ID προκειμένου να πιστοποιήσει ότι είναι αυτός ο πραγματικός κάτοχος της συσκευής, και να προχωρήσει στη συνέχεια στην πληρωμή.

via

Προσθέστε ένα σχόλιο