Ανακοινώθηκε το Huawei Honor Tablet

huawei-honor-tablet

H Huawei ανακοίνωσε το Huawei Honor Tablet, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Ασιατική αγορά με κόστος περίπου $184. Το Huawei Honor Tablet έχει οθόνη 8 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD και υποστηρίζει ανάλυση 1280 x 800 pixels.

Στο εσωτερικό του διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 200 chipset (MSM8212) με τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης χρονισμένους στο 1.2GHz που συνοδεύεται από 1GB RAM. Ενσωματώνει 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα VGA ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5.0 Megapixels.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Huawei Honor Tablet είναι ότι προσφέρει συνδεσιμότητα 3G (HSPA+). Το πάχος του είναι 7.9 χιλιοστά, και επομένως έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά λεπτό σε προφίλ tablet ενώ το βάρος του είναι 360 γραμμάρια. Να τονίσουμε ότι το “καπάκι” είναι μεταλλικό.

huawei-honor-tablet

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4800mAh. Όσο αφορά στο λογισμικό, βασίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean πάνω από το οποίο η Κινέζικη εταιρεία έχει προσαρμόσει το Emotion UI 1.6. Το tablet θα ξεκινήσει να πωλείται πρώτα στη Μαλαισία. Για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία, για το πότε θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη και με ποιο κόστος.

huawei-honor-tablet

via

Προσθέστε ένα σχόλιο