Το Adobe Photoshop έρχεται στα Chromebooks

Chromebooks

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, τα Chromebooks φέρνουν τα καλύτερα στοιχεία του cloud στο desktop, είτε αυτό είναι το Google Drive, το Google+ Photos ή το GMail. Σε συνεργασία με την Adobe, η Google καλωσορίζει το Creative Cloud στα Chromebooks, αρχικά με μία έκδοση streaming του Photoshop.

Η streaming έκδοση του Adobe Photoshop θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε όσους έχουν πληρωμένη συνδρομή (education) στο Creative Cloud στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τρέχει απευθείας από το cloud στα Chromebooks. Θα διαθέτει τις τελευταίες ενημερώσεις και συνεργάζεται άψογα με το Google Drive, ώστε να μην είναι απαραίτητο το κατέβασμα και το ανέβασμα αρχείων. Οι χρήστες μπορούν να “σώζουν” απευθείας την εργασία τους από το Photoshop στο cloud (φυσικά απαιτείται διαρκής σύνδεση στο Internet).

Η εταιρεία επίσης λέει ότι για τους διαχειριστές IT, η διαχείριση της εφαρμογής είναι απλή διαδικασία, η εγκατάσταση του client δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι η ανάπτυξη στα Chromebooks της επιχείρησης είναι απλώς “ένα κλικ μακριά”.

Προσθέστε ένα σχόλιο