Διέρρευσαν εικόνες των Samsung Galaxy Note10 και Note10+

samsung-galaxy-note-10

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των φημών και την συχνότητα που έκαναν την εμφάνιση τους στο Internet επεξεργασμένες φωτογραφίες και διάφορα στοιχεία για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μέχρι την επίσημη παρουσίαση της στις 7 Αυγούστου θα έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα για την φαντασία μας.

Πράγματι, τουλάχιστον όσον αφορά στην αισθητική και τον σχεδιασμό του νέου Galaxy Note10, δεν μένουν παρά ελάχιστα πράγματα ακόμη για να μάθουμε από την ίδια την Samsung σε μερικές εβδομάδες. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον Roland Quandt του WinFuture και τον Ishan Agarwal του MySmartPrice που θεωρείται ότι έχουν αξιόπιστες πηγές.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Galaxy Note10 και το μεγαλύτερο Note10+ για να προσφέρουν μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και ανεπηρέαστη εμπειρία θέασης, επιδεικνύουν ελάχιστα περιθώρια στην οθόνη –σχεδόν ανύπαρκτα- και έχουν μία μικρή οπή για την εμπρόσθια κάμερα (punch hole). Η οθόνη βεβαίως, όπως συνηθίζεται στις ναυαρχίδες της Samsung, καμπυλώνει αριστερά και δεξιά και από ότι φαίνεται θα διαθέτει under-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων «ultrasonic» τεχνολογίας όπως συμβαίνει και με τη σειρά Galaxy S10.

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε Black και θα συνοδεύονται από μαύρου χρώματος S Pen αλλά και σε Silver Prism χρωματισμό (με ιριδίζον φινίρισμα) με μπλε χρώματος S Pen.

samsung-galaxy-note-10-plus

Το Galaxy Note10+ θα διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη (όπως και το απλό Note10 αλλά χωρίς τον αισθητήρα βάθους). Δίπλα από την διάταξη παρατηρείται το διπλό LED flash, ένας αισθητήρας βάθους (3D ToF sensor) ενώ φαίνεται να απουσιάζει από την συσκευή το πλήκτρο Bixby και η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά.

Η εμπρόσθια κάμερα θα βασίζεται σε αισθητήρα 10 Megapixels με dual-pixel PDAF (Phase Detection AutoFocus) και η τριπλή κύρια κάμερα αναμένεται να αποτελείται από μία κάμερα με υψηλής ανάλυσης αισθητήρα (ενδεχομένως 48MP ή 12MP με μεταβλητό διάφραγμα), μία δεύτερη telephoto (ίσως 12MP με 2x οπτικό ζουμ) και μία τρίτη υπερ-ευρυγώνια κάμερα (16MP).

Τα Samsung Galaxy Note10 και Note10+ θα κυκλοφορήσουν με Android 9 Pie και αναμένεται στο εσωτερικό τους να διαθέτουν είτε το Snapdragon 855 SoC, είτε το Exynos 9825 SoC σε συνδυασμό με τουλάχιστον 8GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (θα υπάρχουν και εκδόσεις με 256GB, 512GB και 1TB αποθηκευτικού χώρου, ενδεχομένως η τελευταία επιλογή μόνο για στην έκδοση 5G του Note10+). Από τον εξοπλισμό τους δεν αναμένεται να απουσιάζουν τα στερεοφωνικά ηχεία, η πιστοποίηση IP68, τα WiFi6, GPS, NFC και Bluetooth 5.0, η υποστήριξη DeX και Samsung Pay καθώς και η υποστήριξη ασύρματης και γρήγορης φόρτισης.

Το Galaxy Note10 θα διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών Dynamic AMOLED και το μεγαλύτερο Note10+ αναμένεται να διαθέτει ίδιας τεχνολογίας οθόνη αλλά διαγωνίου 6,75 ιντσών.

via