Αυτά είναι τα νέα πακέτα internet των τριών παρόχων

greek-telecom-operators

Οι ανακοινώσεις των εταιρειών ήρθαν μετά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ζήτησε να εξετάσουν την παροχή σημαντικά περισσότερων δεδομένων στην ίδια τιμή ώστε τα τιμολόγια να ευθυγραμμιστούν με τα ευρωπαϊκά.

Cosmote

Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της, ανακοίνωσε η Cosmote.

Αναλυτικά, τα νέα διαθέσιμα πακέτα Giga Max για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου Cosmote:

Νέα πακέτα Giga MaxΤιμή πακέτωνΤιμή ανά GB
10 GB€ 9,90€ 0,99
20 GB€ 14,90€ 0,75
40 GB€ 19,90€ 0,50

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My Cosmote ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote & Γερμανός.

Επιπλέον, η Cosmote προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής Cosmote Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε πολύ προνομιακές τιμές. Αναλυτικά η προσφορά:

ΠρόγραμμαΛεπτά ομιλίας & SMSData συνδυαστικά με τα πακέτα Giga MaxΤιμή προσφοράς
COSMOTE Mobile S300 λεπτά, 300 SMS προς όλους10,5 GB (από 1,5 GB)€ 34,90
COSMOTE Mobile M600 λεπτά, 600 SMS προς όλους21,5 GB (από 3 GB)€ 44,90
COSMOTE Mobile L2000 λεπτά, 2000 SMS προς όλους25 GB (από 8 GB)€ 59,90
COSMOTE Mobile XLΑπεριόριστα λεπτά, 4000 SMS προς όλους35 GB (από 20 GB)€ 79,90

Η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας Cosmote Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop.

Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε την διάθεση νέων και ακόμη πιο ελκυστικών πακέτων δεδομένων, τα οποία εκτοξεύουν τη χρήση data για όλους τους πελάτες συμβολαίου της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα, διατίθενται ως εξής:

  • 40GB για 1 μήνα προς 19,90 ευρώ
  • 10GB για 1 μήνα προς 9,90 ευρώ
  • 10GB για 1 εβδομάδα προς 5,90 ευρώ
  • 10GB για 3 μέρες προς 2,90 ευρώ

Τα νέα, μηνιαία πακέτα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ τα πακέτα με ισχύ μία εβδομάδα και τρεις ημέρες αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα προσεχώς.

Με τα νέα πακέτα της Vodafone όλοι οι πελάτες συμβολαίου μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση Data, με κόστος που ξεκινά από τα 30 σεντς και φτάνει το 1 ευρώ ανά Gigabyte.

Επιπλέον, μέσα από το My Vodafone App, η Vodafone τριπλασιάζει τα data στα υπάρχοντα πακέτα δεδομένων από 1GB σε 3GΒ για ένα μήνα, χωρίς να αλλάζει η τιμή τους, η οποία παραμένει σταθερή στα 5,90 ευρώ για όλους τους πελάτες συμβολαίου.

Wind

Απεριόριστα mobile data ανακοίνωσε η Wind για τους συνδρομητές τους με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας “unlimited GB”.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Wind, οι συνδρομητές της μπορούν να απολαμβάνουν “απεριόριστα” DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων ενεργοποιώντας απλώς την υπηρεσία “unlimited GΒ” (μετά την κατανάλωση των 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος ισχύει απεριόριστη χρήση mobile internet εντελώς δωρεάν με μειωμένη ταχύτητα έως 1 Mbps).

Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα €15€ από €20 για συνδρομητές συμβολαίου, και οικιακούς και εταιρικούς.