Διαθέσιμα για κατέβασμα τα Windows 10 Technical Preview

windows-10

Η Microsoft μας υποσχέθηκε εχθές, πως από σήμερα θα είναι διαθέσιμη η πρώτη Technical Preview έκδοση των Windows 10 και όπως ήταν αναμενόμενο, τήρησε την υπόσχεσή της, καθώς η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού, είναι διαθέσιμη για κατέβασμα.

Η έκδοση δεν είναι καν σε επίπεδο beta για αυτό θα βρείτε αρκετά bugs, καθώς απέχει περίπου 1 χρόνο από την κυκλοφορία της. Για να την κατεβάσετε θα πρέπει να μπείτε στο Windows Insider Program ή κοινώς beta testers program.

To Insider Program θα σας παρέχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη των Windows, καθώς η Microsoft θέλει από εσάς να την ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα που θα βρείτε στο λειτουργικό. Για κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού θα παίρνετε αυτόματα τις ενημερώσεις, ενώ θα υπάρχει εφαρμογή για να δηλώσετε τα προβλήματα που βρίσκεται, αλλά και τις προτάσεις που έχετε για την Microsoft.

windows-10

Θα ανέβει και Windows 10 Techical Preview Forum, στο οποίο θα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το λειτουργικό και να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, αλλά και εργαζομένους στην Microsoft.

Φυσικά μέχρι την τελική έκδοση θα βρείτε αρκετά bugs, αλλά αυτό είναι λογικό όταν χρησιμοποιούμε εφαρμογές και λειτουργικά που δεν είναι στο τελικό τους στάδιο. Η Microsoft έχει ήδη ανεβάσει ένα FAQ, για να λύσει τις πρώτες απορίες σας και να σας βοηθήσει να δείτε αν το πρόγραμμα κάνει για τις ανάγκες σας. Υπάρχει επίσης και ένας γρήγορος οδηγός για τις αλλαγές που έχουν τα Windows 10, σε μορφή PDF.

Τα Windows 10 Technical Preview θα λήξουν στις 15 Απριλίου και δεν θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μετά από αυτή την ημερομηνία, καθώς θα κλειδώσουν. Η Microsoft θα σας ενημερώνει από την 1η Απριλίου για να μην το ξεχάσετε και βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η δοκιμαστική έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά ακόμα, αλλά θα την βρείτε σε Αγγλικά, Κινέζικα και Πορτογαλικά.

Για να κατεβάσετε την Windows 10 Technical Preview, πατήστε εδώ

Πηγή

Προσθέστε ένα σχόλιο